fbpx

Kvällsunderhållning 2019
med artister & dans

När utställarområdet stänger fortsätter musiken på kvällsområdet. Se nedan underhållningen 2019. Vi presenterar 2020:s underhållning under påskveckan.

Klockan 18 öppnar kvällsentrén

Här umgås besökare, campinggäster och utställare. Vi har tre scener; restaurangtältet, danslogen och stora scen.

Husband + dans

Fredag & lördag

Husbandet Hellre än Bra

Musikkapellet Hellre än Bra, vårat husband, finner du som vanligt i restaurangtältet kvällstid på Västgård. Känn er som hemma med god mat, glad musik och allsång.

Eloge + Mickeys

Mickeys har 30-årsjubileum i år och det vill vi såklart vara med och fira! I sommar dansar du till Eloge och Mickeys, både fredag och lördag, i Fria Skog-logen.

Fredag 26/7

18-årsgräns (eller i målsmans sällskap)

Billy Opel

Billy Opel är en dalmas som uppträder med sina egna sånger. Finurliga, roliga och glada. Han är med andra ord en rolig prick, och det är svårt att inte dra på smilbanden när man hör
låtar som; ”Jag ville bli Bandit”, ”Takbox på taket” eller “Slaget vid Kvarnbäcken” från den nya plattan “Ditt & Datt”. Fredag 26/7 ser du honom och hans band på Västgårds stora scen.

Steve ‘n’ Seagulls

Hårdrocksklassiker i countrytappning, det är vad man får med finländarna Steve ’n’ Seagulls. De blev 2014 virala på Youtube tack vare sin medryckande cover av AC/DC:s ”Thunderstruck”. Bluegrass-grannarna från öster kommer nu till Kall och Västgård. Stora scenen hos oss fredag 26/7.

Lördag 27/7

18-årsgräns (eller i målsmans sällskap)

Atomic Swing

Niclas Frisk som startade Atomic Swing i början av 90-talet ritade om standarden för verkshöjden på rock både i Sverige och utomlands. Atomic som exploderade med Stone Me Into The Groove har legat i träda under ett tiotal år och låtkatalogen har lagrats skyddat från ljuset som ett exklusivt vin. Atomic Swing kommer under sommaren 2019 göra ett fåtal spelningar i Norden. Sättningen för 2019 består av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim och Daniel Bengtson. Dags att avnjuta brygden igen. Lördag 27/7 ser du dom på Västgårds stora scen.

Smalare än Thord

Vår eminente scen- och ljudansvarige uttryckte “han är ju galen” under Smalare än Thords spelning ifjol. Självklart ser du Thord och gänget i år igen. Lördag 27/7 på Västgårds stora scen.

John Houdi

Ifjol på lördagen var det många som frågade när John Houdi skulle uppträda. Dom hade nämligen hört talas om hans bejublade föreställning på fredagen. I år ger vi er chansen att se honom och MagiComedy igen. 

Ödemarksjägarn

Jägare, trubadur och skogsarbetare. Och en ständigt förfrågad person, år efter år, i vår kontakt med besökare. I år gör han ett gästspel med Hellre än Bra under lördagskvällen. Han vill ha hjälp med “å lyfta taket i en rungande allsång” till låten Jägarland. Visst hjälper ni till?

Tidigare band på Västgård: Christer Halvarsson, Emil Assergård, Hellsingland Underground, Drängarna & Top Cats. Dansbanden Jive, Back to basic, Shine & Mickeys