fbpx

Hundtorget

Vardagsdressyr, agility, hundmassage, försäkringsfrågor, foder, rasinformation i hundklubbarnas montrar, Fävikenapporten m.m.

Hundtorget 2019

et-

Dags för presentation av årets hundkurser. Anmälan öppnar torsdag 23 maj kl 12.

Vi är glada att kunna presentera hundkändisar från Fäviken Game Fair. Stridhs Hundägarskola med Jeppe & Kerstin Stridh kommer till Västgård i år för ett gästspel och håller kurs i vardagsdressyr. Precis som alla våra andra kurser är deltagandet gratis och du erhåller även gratis entré under hela mässan.

Apporterings-kurs för retriever, spaniels och stående fågelhundar med Åsa och Anders Norrby.
Åsa är en välkänd och mycket anlitad instruktör i Sverige och utomlands, med stora framgångar på jaktprov m.m. Läs mer om Åsa på perdixgundogs.se

Intervju 2018

Agility-kurs för alla raser från ca 10-12 mån med Amanda och Mikkel Mörch som är verksamma inom Agility i Östersunds Brukshundklubb. Amanda är utbildad agilityinstruktör både på nybörjare- och tävlingsnivå genom Sv. Brukshundklubben. Amanda tävlar i klass 3 som är den högsta klassen och har motsvarande championat (för blandraser).

Intervju 2018

Casimir Wrede
Hundansvarig

casimir[a]vastgard.se
070-865 36 00

Intresseanmälan
& mer info

För anmälan, ange vilken kurs, fullständiga kontaktuppgifter samt hundinfo om ras, kön och ålder till casimir@vastgard.se, frågor 070 – 865 36 00. Välkomna till Västgård 26-28 juli!

Fävikenapporten 2018, resultat

1: Siv Rudén (16.6 s)

2: Jenny Olsson (19.6 s)

3: Björn Forsgren (20.0 s)

Tävlingen genomfördes av Jämtland, Västernorrlands Vorstehklubb i Västgårds regi