fbpx

Hundtorget

Vardagsdressyr, agility, hundmassage, försäkringsfrågor, foder, rasinformation i hundklubbarnas montrar, Fävikenapporten m.m.

Hundtorget 2019

et-

Dags för presentation av årets hundkurser. Anmälan är öppen och kurserna samt entré är gratis! Läs mer längre ned på denna sida.

Vi är glada att kunna presentera hundkändisar från Fäviken Game Fair. Stridhs Hundägarskola med Jeppe & Sally Stridh kommer till Västgård i år för ett gästspel och håller kurs i vardagsdressyr. Precis som alla våra andra kurser är deltagandet gratis och du erhåller även gratis entré under hela mässan.

Apporterings-kurs för retriever, spaniels och stående fågelhundar med Åsa och Anders Norrby.
Åsa är en välkänd och mycket anlitad instruktör i Sverige och utomlands, med stora framgångar på jaktprov m.m. Läs mer om Åsa på perdixgundogs.se

Intervju 2018

Agility-kurs för alla raser från ca 10-12 mån med Amanda och Mikkel Mörch som är verksamma inom Agility i Östersunds Brukshundklubb. Amanda är utbildad agilityinstruktör både på nybörjare- och tävlingsnivå genom Sv. Brukshundklubben. Amanda tävlar i klass 3 som är den högsta klassen och har motsvarande championat (för blandraser).

Intervju 2018

Eftersökskurs med Kenneth Schulze. Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dina och din hunds kunskaper om eftersök på trafikskadat resp påskjutet vilt. Det blir 2 pass/dag under tre dagar, delvis inför publik, kurspassen är ca 20-25 min långa, tid finns efteråt för frågor. Max 6 ekipage. Anmälan skall innehålla fullständiga kontaktuppgifter samt ras, ålder, och kön på hunden.

Intervju 2018

Casimir Wrede
Hundansvarig

casimir[a]vastgard.se
070-865 36 00

Intresseanmälan
& mer info

Kurserna är gratis och platserna är först till kvarn. Ett utställarkort som gäller som entré för hela helgen ingår för dig som deltagare. För anmälan, ange vilken kurs, fullständiga kontaktuppgifter samt hundinfo om ras, kön och ålder till casimir@vastgard.se, frågor 070 – 865 36 00. Välkomna till Västgård 26-28 juli!

Fävikenapporten 2018, resultat

1: Siv Rudén (16.6 s)

2: Jenny Olsson (19.6 s)

3: Björn Forsgren (20.0 s)

Tävlingen genomfördes av Jämtland, Västernorrlands Vorstehklubb i Västgårds regi