fbpx

Nyheter

Har du inte Facebook? Ingen fara, alla inlägg publiceras här också. Och ibland först.

2 Blyga Läppar live 28/7

2 Blyga Läppar Live på Västgård 28/7

2 Blyga Läppar live

Västgård, fredag 28 juli 2023

Feelgood-bandet 2 Blyga Läppar startades för ett syfte, att roa människor! Med över 300 miljoner streams, 4 st utsålda kryssningsfartyg och över 250 spelningar (med barrekord!) på Sveriges populäraste ”nöjesarenor” och festivaler strävar de alltid efter att skapa en 100% feststämning för fansen.
Dom har varit önskade av många av våra besökare och nu är det dags! Fredag 28 juli kliver dom på Västgårds stora scen.

Bidrag till Barncancerfonden Norra

pant 2022

Pant från årets Game Fair gav 15670 kr till Barncancerfonden Norra

Vi tackar alla campare och alla andra inblandade för den goda insatsen!

Tornerspel med Jemtlandicum

Tornerspel

Med Jemtlandicum

Fanorna vajar i vinden och fanfaren ljuder uppmanande till riddarna att göra entré. Jublet stiger och snart dundrar de mäktiga riddarhästarna in på arenan. Det är dags för tornerspel, en folkfest för hela familjen! Riddarorden Jemtlandicum kommer tillbaka till Västgård Game Fair. Förutom de jämtländska kämparna kommer också riddare från andra delar av Sverige för att visa sin skicklighet med svärds, lans och spjut till häst.

Permobjörn

Permobjörn

Med Roy Ytterdahl

Roy Ytterdahl från Namdalseid i Norge kommer med sin permobjörn. Roy har jagat björn i 16 år och har haft och har ett flertal bra björnhundar. Roy jagar mycket i Gävleborg och i Jämtland. Han har kört Permobjörn i 9 år och bedömt över 600 hundar. Vid permobjörntränigen får du ett diplom med en bedömning. Testet är i ett inhägnat område, följ skyltning från entré 2 (förköpsentrén).

Kostnad 500 kr/hund. Swish eller kontant.

Prova på trolling

Trollingfiske

Med Makro Fishing

I år välkomnar vi Makro Fishing nere vid bryggan som kommer att visa hur trollingfiske går till. Pröva på fiskelyckan ute på sjön eller kanske bara stanna vid montern och surra lite fiske.