fbpx

Nyheter

Har du inte Facebook? Ingen fara, alla inlägg publiceras här också.

Karl Hedin

Karl Hedin

Föreläsningsturnén “Statskuppen” kommer till Västgård. Kl 13 på söndagen i logen.

Hör Karl Hedin berätta om sin syn på stad och landsbygd och skog- och rovdjursfrågor. Vill du reservera en sittplats (kostar inget extra) så mailar du anne@vastgard.se, eller ring 0647-41050, efter att du har köpt din entré (dag eller Game Fair-pass) via förköp. Vi har 120 platser tillgängliga att reservera. Det går också att reservera en plats i INFO-tältet, i mån av kvarvarande lediga platser.

ARENALAYOUT LOGEN

Ange önskat nummer vid bokning så placerar vi dig på närmast lediga plats

Extremsportshow

Actionshow

En av årets stora nyheter sker på strandpromenaden. Vi breddar och ger plats för Anton Axellie med vänner som kommer sätta upp en fartfylld actionshow. Uppvisning med FMX och skidor – samtidigt. Showen är fredag och lördag.

Skytte på Västgård

Skytte på Västgård

Skyttebanorna är nu godkända och redo för besökare till årets mässa.

Bland annat kommer BGK Skytteservice, NIÖS Jakt & Skytte och Bispgårdens Pistolklubb tillbaka! Mer info kommer i mässtidningen som ges ut om ca en månad.

Hundtorget 2019

Hundtorget 2019.

Jeppe Stridhs Hundägarskola med Jeppe & Sally Stridh kommer till Västgård i år för ett gästspel och håller kurs i vardagsdressyr. Vi har också apporteringskurs med Åsa och Anders Norrby samt agilitykurs med Amanda och Mikkel Mörch.
Anmälan för dessa kurser öppnar på torsdag (23/5) kl 12.
Precis som tidigare år är deltagandet gratis och du erhåller gratis entré under hela mässan.

Allt om Jakt och Vapen på Västgård 2019

Intervjuer, tävlingar och mässnyheter, det är några av programpunkterna som sker i Allt om Jakt & vapens monter i sommar. I samarbete med Västgård Game Fair skapas en studio för mässans alla intryck och nyheter. Stanna gärna till och lyssna samt ställ frågor inom olika ämnen. Tematider kommer att presenteras i mässtidningen.

Besök Svenska Jägareförbundet på Västgårds Jägartorg

I sommar finns Svenska Jägareförbundet på Västgård Game Fair igen! I deras monter träffar du engagerade förtroendevalda och kunnig personal. Här blir det bl.a. ett par heta tävlingar där höjdpunkterna är en realistisk simulatorjakt och tävling i jaktkunskap. Riktigt fina priser utlovas till vinnarna!

För dom unga är det en given mötesplats och för dom allra yngsta finns möjligheten att bygga sin egen fågelholk. Här finns också möjlighet att få sin trofé bedömd och vill man bara avnjuta en kopp kaffe med jaktsnack bland likasinnade är Svenska Jägareförbundets monter det givna valet.

Atomic Swing gör comeback – spelar på Västgård

Atomic Swing live på västgård

Comeback 2019 med ett fåtal spelningar i Norden

Niclas Frisk som startade Atomic Swing i början av 90-talet ritade om standarden för verkshöjden på rock både i Sverige och utomlands. Atomic som exploderade med Stone Me Into The Groove har legat i träda under ett tiotal år och låtkatalogen har lagrats skyddat från ljuset som ett exklusivt vin. Atomic Swing kommer under sommaren 2019 göra ett fåtal spelningar i Norden. Sättningen för 2019 består av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim och Daniel Bengtson. Dags att avnjuta brygden igen. Lördag 27/7 ser du dom på Västgårds stora scen.

3 utställare

Utställare 2019.

Nu börjar vi att presentera utställare.

Vi har uppdaterat utställarsidan nu till att innehålla anmälda företag till sommarens mässa. Tre stycken varje fredag kommer vi att lägga ut. Du ser det först på Facebook runt 17-tiden, men sedan även här på vår hemsida. Vi inleder med att säga välkommen till Forest Jewel AB, WT-Metall Norden AB och Åredalens Hund & Häst!

Presentation av utställare 2019

På fredag är det då äntligen dags att börja med presentationer av utställare för sommarens mässa. 3 stycken presenteras och sedan fortsätter vi varje fredag fram till mässans start. Vi har ett flertal från 2018 års mässa som kommer tillbaka, men även några nya.