fbpx

Nyheter

Har du inte Facebook? Ingen fara, alla inlägg publiceras här också.

Vi siktar på 2021!

Vi siktar på 2021!

Vi siktar på 29 juli-1 augusti 2021!
Vi kan ju inte annat tro än att det finns en morgondag? Man måste resa sig ur askan. Det har varit lite stökigt att som eventarrangör åka på något som ingen av oss kunnat ana, speciellt när det var dags för oss på Västgård att bjuda in er fantastiska gäster, utställare, medarbetare och vänner till 5-årsjubileum.

Planen inför 2021
Vi håller som vanligt koll på utvecklingen och kommer hålla er uppdaterade. För er utställare finns ett formulär upplagt på hemsidan där ni kan lämna en intresseanmälan. Vi kommer att köra igång förköpsförsäljningen för er besökare så snart vi ser att det är 100% säkert att vi kan arrangera mässan för sommaren 2021. Det datum vi siktar på är torsdag 29 juli (då campingen öppnar kl 12) till söndag 1 augusti. Mässdagar fredag, lördag, söndag som vanligt.

Vi vill tacka Casimir!
Casimir Wrede, vår tidigare delägare, speaker och hundområdesansvarige, kommer att gå vidare mot nya äventyr. Vi från Västgård tackar för dessa år!

Fredagsmys
Vi har faktiskt inte publicerat bilderna från 2019 än. Två fotografer, Anna Sofia Lindner och Leif Milling, förevigade en tid då vi hade det riktigt roligt. Det kommer att bli framtida fredagsmys.

Nyheter
För senaste nytt, gå in här på vår hemsida lite nu och då! Facebook i all ära, men man ser inte allt vi gör där (algoritmerna osv…).

Hellsingland Underground klara för 2021!
Musiken i denna video gjordes av Hellsingland Underground, som vi även kan presentera som klara för Västgård 2021.

Grafik och animation gjordes av Per Anders Magnusson

Trevlig helg!

Västgård Game Fair 2020 ställs in pga covid-19

Västgård Game Fair 2020 ställs in pga covid-19

Beslutet, som kom 4 juni, att sommarresor inom Sverige tillåts hjälper inte mässans möjlighet att genomföras. Reglerna om max 50 personer och social distansiering gör det omöjligt att på ett säkert sätt få till det som är ett av Västgård Game Fairs stora koncept, nämligen att umgås med varann.

På grund av Covid-19 och reglerna kring folksamlingar samt social distansiering måste Västgård Game Fair ta beslutet att ställa in sommarens stora lantliv- och vildmarksmässa i Kall, västra Jämtland. Mässan i sommar, 24-26 juli, skulle vara 5:e året som den genomfördes och således ha 5-årsjubileum. Olika idéer har bollats kring hur man kan göra om mässans format, tex. bara en dagmässa, begränsad publik och så vidare. Efter samtal med utställare och övriga inblandade så landar mässledningen dock i slutsatsen att det är helhetskonceptet som folk vill ha. Mässa på dagen, campingmöjligheter samt underhållning och möjlighet att umgås på kvällen. Nuvarande situation med pandemin gör att det blir omöjligt att anordna på ett säkert sätt.

“Vi har avvaktat med beslutet så länge som möjligt, men vi ser att det inte går att vänta längre. Givetvis ett riktigt tråkigt beslut att ta och som påverkar fler än oss”, säger Egon Wikström, VD för Västgård Game Fair. “Nu får vi i lugn och ro titta över hur framtiden blir och återkomma om 2021 längre fram.”.

Utställare 2020

Utställare 2020

Vi har börjat presentationerna för sommarens mässa. Du hittar alla presenterade och kommande presentationer på vår utställarsida. Kolla in där varje vecka för nya presentationer.

Dags för årets utställarpresentationer

Utställare 2020

Nu börjar vi att presentera utställare!

Utställarsidan kommer inom kort att innehålla anmälda företag till sommarens mässa. Tre stycken varje fredag kommer vi att lägga ut. Du ser det först på Facebook runt 17-tiden, sedan även på vår hemsida. Vi inleder med att säga välkommen tillbaka till Lennartsfors AB, Fripro och Swarovski Optik!