fbpx

Info

Om Västgård Game Fair

Dags för 4:e året!

Sista helgen i juli är det dags för Västgård Game Fair igen! Fjolårets mässa blev succé med festivalstämning och aktiviteter som lockade rekordmånga besökare. I år bjuder vi in till en mässa med både gamla och nya inslag. Vår ambition är att det ska finnas något för alla!

Det välbesökta work shop-tältet för hundar och det utökade området för fiske- och marinaktiviteter var några av höjdpunkterna från förra året som vi tar med oss till årets mässa. Festivalstämningen toppas såklart med shower av bland andra återförenade Atomic Swing samt finländska countrybandet Steve’n’Seagulls. Den 26-28 juli i Kall öppnar vi upp för årets mässa, Västgård Game Fair, igen.

Under året som gått har vi samlat ihop idéer på vidareutveckling för att årets mässa ska bli ännu mer intressant. Långsiktigt jobbar vi med att bredda mässan för att bland annat få in mer fiske och vildmarksliv. Det ska locka en bredare publik samtidigt som vi vill tillgodose fler specialintressen. Kort och gott är vår målsättning att fler besökare ska finna intresse i Västgård och den unika atmosfär och glada stämning vi har här.

Västgård Game Fair fortsätter att öka i popularitet och tog förra året emot över 150 utställarmontrar med ca 200 företag och hade över 20.000 besök under sista helgen juli.

  • Vi är så stolta och glada över det vi åstadkommit tillsammans med våra medarbetare samarbetspartners, utställare och besökare. Västgård Game Fair har verkligen satt vårt älskade västjämtska Kall på kartan för många nya besökare. Mässan är en aktör att räkna med inom jakt-, lant- och friluftsliv, säger Egon Wikström, VD, Västgård Game Fair.

Västgård Game Fair arrangeras i Kall, Åre Kommun, ca 10 mil väster om Östersund. Västgård ligger vackert på en sydsluttning med egen strandlinje längs med hela mässområdet och det vackraste panorama man kan tänka sig över Kallsjön och Åreskutan.